Суспільство

​Нова локація у комплексі сімейного відпочинку «Чудодієво»: незабутня весільна церемонія і не тільки

15 May 2019, 12:36

У комплексі сімейного відпочинку «Чудодієво», яка давно приваблює любителів відпочити на лоні природи, подалі від міської суєти, незабаром відкриється нова локація для незабутнього весільного торжества і не тільки.

Це зелена зона з соснами, берізками, декоративними кущами і вимощеними доріжками, яку прикрашає вишуканий святковий намет, який може послугувати чудовим місцем для ідеальної виїзної весільної церемонії. Поряд гриль-ресторан, а також зручні альтанки для розміщення гостей. Неподалік хвойний ліс, річка, недоторканна поліська природа. Почути клятву нареченого під спів пташок – про це мріє кожна українська наречена!

Смачні ароматні страви, оригінальне святкове сервірування не залишать байдужими ні господарів, ні гостей свята. Крім основних інгредієнтів, у кожній страві присутній особливий дух, притаманний цій місцевості.

Для гостей торжества можна орендувати зручні будиночки звичайного та VIP-класу, а самі наречені можуть винайняти апартаменти у «Будинку біля озера» на два поверхи, який знаходиться на окремій території комплексу. Площа будинку - 140 м кв. Загальна площа ділянки - 0,5 гектара, власний двір з альтанкою на 8–10 осіб, мангал, озеро, пляж, дитячий майданчик.

Усі актуальні ціни на проживання та послуги є на сайті сайті Чудодієво, уточнити їх можна в адміністратора за телефоном (050) 425-75-53.

Якщо ви бажаєте влаштувати незабутнє оригінальне весілля, то вам у «Чудодієво»: такого вам не запропонують більше ніде в Житомирській області!

Крім цього, нова локація пропонує свої послуги для всіх інших сімейних свят, зустрічей і корпоративів.

Адреса комплексу сімейного відпочинку «Чудодієво»: Житомирська обл., Черняхівський р-н, вул. Лiсова, 47.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чудодієво  
Матеріали по темі