Події

​Маршрутка «Житомир-Ружин» з 19-ма пасажирами потрапила в ДТП на Вінниччині: є постраждалі і загиблий

17 May 2019, 22:05

17 травня у Козятинському районі Вінницької області внаслідок зіткнення автомобіля «Peugeot Partner» та маршрутного автобусу «Житомир-Ружин» постраждали 5 людей. Один з потерпілих – водій іномарки від отриманих ушкоджень загинув на місці аварії.

Про це 17 травня повідомила прес-служба ГУНП у Вінницькій області.

«Близько 14.00 неподалік м. Козятин водій автомобіля «Peugeot Partner» з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з маршрутним автобусом «ГАЗ Рута» сполученням Житомир – Ружин. На момент аварії у салоні маршрутки знаходились 19 пасажирів, четверо з них отримали ушкодження та доставлені у лікарню. 46-річний водій «Peugeot Partner» від отриманих ушкоджень загинув на місці пригоди», - йдеться у повідомленні вінницької поліції.


На місці аварії працює слідчо-оперативна група та криміналісти. Причини аварії будуть встановлені в ході досудового розслідування.

«Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого)», - додають у поліції.

Нагадаємо, 5 травня 2019 поблизу кладовища в селі Станишівка Житомирського району сталася подвійна ДТП: один з водіїв загинув на місці аварії. Згодом в поліції повідомили подробиці події та уточнили, що в результаті ДТП загинули двоє осіб, ще шестеро потрапили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня 2018 року на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. В результаті аварії загинули водій маршрутки «Київ-Рівне» та 9 пасажирів, ще 10 отримали травми і були доставлені до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія маршрутка Козятин Ружин поліція  
Матеріали по темі