Новини компаній

Піца з історією

20 May 2019, 18:13

Кожна справа має свою історію: ідею, натхнення, амбіції та наполегливість. Але у кожній справі є легенди – ті, хто був першим або зробив у звичайному та знайомому щось нове. Якщо будете у Львові, Одесі або Києві – спробуйте замовити піцу Domino's: це справжня легенда серед піцерій світу.

Похожее изображение

75 доларів

Саме стільки заплатили банку у 1968 році брати Монагани за занедбану піцерію у маленькому американському містечку. Збанкрутілий попередник за 15 хвилин показав братам технологію виробництва та з полегшенням залишив невдалу справу. Попереду були роки важкої праці, банкрутство, омана партнерів, велика пожежа та багато несподіванок.

Один з братів не витримав напруги та вийшов з бізнесу, отримавши в якості відступних право користуватися машиною підприємства. Через 38 років цей Фольксваген став легендарним – вартість помилки брата складала фантастичні $500000000.

Піца з інноваціями

Том Монаган першим створив «правило 30 хвилин»: піцерія зобов’язувалась доставити замовлення за півгодини, або клієнт отримував піцу безкоштовно. Талановитий містер Монаган розробив рецепт томатного соусі, склад якого й досі є корпоративною таємницею. Фірмовий стиль, відкриті піца-театри, сорі-картки – всі ці знайомі нам з дитинства принади піцерій є винаходами Тома.

Картинки по запросу domino's pizza

Мільярд

Містер Монаган створив піца-імперію. На сьогодні заклади бренду Domino's відкриті в 86 країнах світу. Франшиза охоплює 14100 ресторанів: єдине меню та технологія виробництва, корпоративний стиль, жорсткий контроль якості, американська сертифікація сировини.

Одночасно Том запровадив широку програму допомогу нужденним. Саме участь у благодійних проектах змусила власника корпорації продати 73% акції за один мільярд доларів. Залишив за собою 27% акцій та право консультувати менеджмент фірми, Том став справжньою легендою американського бізнесу.

Картинки по запросу domino's pizza

Українська Domino's Pizza

Мережа ресторанів в нашій країні постійно поширюється. Ресторани відомі серед відвідувачів відкритою кухнею та відмінним смаком фірмових піц. Окрім ресторанів, мережа багато готує продукції, що доставляється кур’єрами додому, в офіси, вузи та навіть просто до парків.

Меню постійно оновлюється за відповідає модним світовим трендам. Сьогодні замовники обирають піци на 4-х різних базах:

  • звичайне пухке «американське» тісто;
  • тонкий італійський корж;
  • піца з боком, що начинений сиром «філадельфія»;
  • піца з боком, що скриває соковиті хот-доги.

Скачуйте мобільний додаток Domino's та замовляйте піцу під час подорожей світом. Якість гарантована.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі