Влада

У Житомирі знову оголосили конкурс на посаду директора школи №7

24 May 2019, 11:06

У Житомирі оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 імені В.В. Бражевського по вулиці Перемоги, 79.

Оголошення про проведення конкурсу від 24 травня 2019 року опубліковане на сайті Житомирської мерії.

«Вимоги до кандидата: посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту степеня не нижче другого (магістерського) рівня вищої освіти, який відповідає восьмому рівню Національної рамки кваліфікації, та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків», - йдеться в оголошенні.

Пропонується посадовий оклад 6166 грн з можливими доплатами, надбавками, підвищенням, заохоченням, основна щорічна відпустка 56 календарних днів та ненормований робочий день.

Документи на участь у конкурсі приймаються у департаменті освіти Житомирської міської ради до 12 червня 2019 року. З повним переліком документів, які мають бути подані на участь у конкурсі, можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, у січні 2019 року тодішня заступниця мера Житомира Вікторія Краснопір розповіла Житомир.info, що положення про проведення конкурсів на керівні посади в навчальних закладах збираються удосконалити і лише після цього проведуть повторний конкурс на посаду директора житомирської школи №7.

23 квітня 2019 року рішенням Житомирської міської ради були внесені відповідні зміни до положення про конкурсний відбір керівників загальної середньої освіти міста Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2018 року департамент освіти Житомирської міськради оголосив конкурс на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 імені В.В. Бражевського. 19 грудня на сайті мерії з’явилось оголошення про те, що до конкурсного відбору на посаду директора ЗОШ №7 було допущено трьох осіб: Олену Талько, Катерину Слідзевську, Людмилу Яремчук. 11 січня 2019 року конкурсна комісія, яка обирала директора житомирської ЗОШ №7 імені В.В. Бражевського, відмовила усім кандидатам у зв’язку з низьким рівнем їх компетентності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс директор ЗОШ №7 посада школа  
Матеріали по темі