Місто

Фірма, яка ремонтуватиме басейн «Авангард», виграла тендер на реставрацію житомирського магістрату

3 June 2019, 16:48

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА вдруге провів тендер на ремонтно-реставраційні роботи по будівлі магістрату комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей» за адресою вул. Кафедральна, 3 в Житомирі.

Перші торги, проведені у квітні, не відбулись, оскільки тендерний комітет відхилив обидві пропозиції через невідповідність документації визначеним вимогам.

На участь у нових торгах зареєструвалися ті ж учасники: ТОВ «АртХаус» з остаточною пропозицією 20 млн 526 тис. 999 грн та ТОВ «Візин Річ» з остаточною пропозицією 20 млн 421 тис. грн.



31 травня відбулось засідання тендерного комітету департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, на якому було визнано тендерну пропозицію ТОВ «Візин Річ» у 20 млн 421 тис. грн такою, що відповідає тендерним вимогам. Отже, згідно протоколу засідання, ТОВ «Візин Річ» було визнано переможцем процедури відкритих торгів і прийнято рішення про намір укласти з ним договір.

За даними ресурсу clarity-project.info, ТОВ «Візин Річ» засноване в 2016 році у місті Полтава, а з березня 2019 року фірма зареєстрована в Житомирі в житловому будинку по вулиці Радоновій. Компанія має 19 видів діяльності, основний з яких – будівництво житлових та нежитлових будівель. Керівником та кінцевим бенефіціаром товариства є Михайлюк Євген Олексійович. Статутний капітал фірми становить 100 тис. грн.

Упродовж своєї діяльності, ТОВ «Візин Річ» було визнано переможцем у 25 закупівлях на загальну суму 270 млн грн. Зокрема, департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА у 2018 та 2019 роках уклав з даною фірмою 4 договори: на будівництво трьох сільських амбулаторій в Пулинському, Баранівському та Романівському районах, а також на капремонт будівлі басейну ДЮСШ «Авангард» у Житомирі.

Нагадаємо, 2 травня 2019 року тендерний комітет відхилив усі пропозиції щодо реставрації будівлі житомирського магістрату і оголосив нові торги.

Як повідомляв Житомир.info, 1 квітня 2019 року департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив тендер на 21 млн грн на проведення реставрації будівлі магістрату на Замковій горі.

22 квітня прес-служба Житомирської ОДА оприлюднила проект реконструкції магістрату, додавши, що після ремонту туди перенесуть житомирського мамонта, а поруч облаштують музейний сад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: магістрат АртХаус Візин Річ тендер ремонт  
Матеріали по темі