Місто

​«Зелений лабіринт» у житомирському парку виконаний у вигляді напису «1135», що означає вік міста

12 June 2019, 14:31

Якщо поглянути на нещодавно створений «зелений лабіринт» у житомирському парку імені Гагаріна з висоти пташиного польоту, то можна побачити напис з цифр «1135», що означає вік міста.

Про це 12 червня повідомила прес-служба Житомирської міської ради та опублікувала відео, на якому «зелений лабіринт» знятий з висоти.

«Проєкт бюджету участі, який переміг у 2018 році на загальноміському голосуванні, незабаром відкривається в парку культури та відпочинку ім.Ю.Гагаріна. Проєктом передбачено створення «зеленого лабіринту»: висадження кущів, ландшафтний дизайн, побудова альтанки. На сьогодні вже висаджено кущі туї, облаштовані пішохідні доріжки зі щебеню. По центру лабіринту побудована альтанка білого кольору, встановленні лави на вході до альтанки. Якщо подивитися на лабіринт з висоти пташиного польоту, він виконаний з віком міста Житомира – 1135», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прес-службі міської ради, «зелений лабіринт» органічно вписується саме в цю відпочинкову зону парку, де багато часу проводять батьки з маленькими дітьми.

«На території парку імені Ю.Гагаріна є відпочинкова зона, де багато часу проводять батьки з маленькими дітками. Дуже органічно в цю зону вписується саме зелений лабіринт, оскільки він дасть змогу творчо використати виключно природні елементи і стане чудовим місцем для активного проведення дозвілля. Прогулянка лабіринтом – хороша розминка: і фізична, і розумова. Також лабіринт «ростиме» разом з дітьми, що буде додатковою атракцією», - повідомили в прес-службі мерії.

Нагадаємо, наприкінці травня міська рада повідомляла, що «зелений лабіринт» готують до відкриття: висадили 300 туй, проклали доріжки та встановили альтанку.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2019 управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з ФОП Гудзь Павло Анатолійович на реконструкцію території благоустрою з влаштуванням «Зеленого лабіринту» на території міського парку культури та відпочинку за 1 млн 357,1 тис. грн, без ПДВ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зелений лабіринт бюджет участі  
Матеріали по темі