Події

На трасі в Житомирській області вантажівка з гумовими гранулами врізалась у відбійник та перекинулась

18 June 2019, 12:10

Перед Коростишівською об’їзною у Житомирській області 18 червня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля.

Про це зазначається в групі «ДТП/події Житомир» в соцмережі Facebook.

«ДТП. 101 км від Києва, перед Коростишівською об’їзною», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info розповіли подробиці ДТП.

«Дійсно, ДТП сталася 18 червня близько 9:30 ранку на трасі Київ-Чоп. Водій, 1983 р.н., керував автомобілем Renault Magnum з напівпричепом, перед виїздом не забезпечив технічний справний стан транспортного засобу, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на колесовідбійник. Внаслідок ДТП транспортний засіб отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія транспортного засобу був складений протокол за ст. 124 КУпАП. Без потерпілих. Водій перевозив гумові гранули, які дещо розсипались на трасі. Рух транспорту не був перекритий, вантажівка частково лежить на дорозі і з Києва автомобілі рухаються по одній смузі», - розповіла т. в. о. старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Скрін з гугл-карти затору на трасі Київ-Чоп у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня 2019 року на трасі Київ-Чоп у Коростишівському районі перекинулась вантажівка з бітумом та перегородила усі смуги руху в напрямку столиці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція вантажівка відбійник  
Матеріали по темі