Події

В річці Уж у Житомирській області втопився юнак

19 June 2019, 12:31

У спекотні червневі дні люди шукають прохолоди біля водойм. Такий відпочинок часто закінчується нещастям: статистика трагічних пригод на воді поповнюється щодоби. За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій, лише впродовж доби 18 червня на водоймах країни загинуло 15 людей.

Як повідомляє управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА, в області цього року водяна купіль відібрала життя у 9 осіб.

Так, 15 червня у Коростені під час розваг у річці обірвалося життя юнака.

19 червня про летальний випадок у коментарі Житомир.info розповіли у прес-службі управління ДСНС України в Житомирській області.

«15 червня внаслідок необережного поводження в річці Уж у місті Коростень загинув чоловік, 2001 року народження», – повідомили надзвичайники.

У прес-службі також розповіли, що кілька молодих людей стрибали у річку з каменів. Після чергового такого стрибка один з юнаків не виплив. Друзі кинулися його шукати та знайшли вже неживим.

Держслужба з надзвичайних ситуацій, управління цивільного захисту населення ОДА і патрульна поліція Житомирської області закликають бути вкрай обережними на водоймах та рекомендують дотримуватись простих правил, які можуть врятувати життя.

Нагадаємо, 18 червня 2019 року в селі Годиха Романівського району Житомирської області 15-річний юнак пішов купатися, пірнув і зник. 19 червня водолази знайшли тіло юнака.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня 2019 року селі Березівка Хорошівського району Житомирської області виявили тіло чоловіка, 1972 року народження. А 17 червня у селі Скоморохи Житомирського району рятувальники дістали з річки тіло чоловіка, 1981 року народження. У цей же день в смт Довбиш Баранівського району зі ставка дістали тіло хлопця, 1995 року народження. 15 червня в селі Карвинівка Романівського району студентка житомирського вузу пішла купатися та загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: річка Уж Коростень потопельник утопленик  
Матеріали по темі