Місто

У Житомирі знову «замінували» вузи, поліція проводить евакуацію людей (доповнено)

24 June 2019, 09:17

У Житомирі на електронні адреси двох університетів зранку 24 червня надійшли повідомлення про замінування. Наразі проводиться евакуація людей, які знаходяться у приміщеннях університетів.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«Близько 8:25 ранку на електронні адреси агроуніверситету та «політеху» надійшли повідомлення про замінування», - розповіли читачі.

Інформацію про отриманні листи Житомир.info підтвердила керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

«На електронні адреси двох навчальних закладів з різницею у 20 хвилин надійшли повідомленні про те, що закладено вибухівку. На даний час проводиться евакуація присутніх з приміщень та перевіряється інформація про нібито закладену вибухівку. На місці події працюють поліцейські та вибухотехніки ГУНП», - сказала Алла Ващенко.

Також речниця прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області уточнила Житомир.info, що досі не знайшли тих, хто у травні 2019 року повідомляв про замінування вузів.

Близько 9:45 Житомир.info розповіли, що Житомирський медичний інститут також отримав повідомлення про замінування.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 27 травня близько 9:00 надійшло повідомлення про замінування медичного інституту, який знаходиться по вулиці Великій Бердичівській. Згодом студенти поділилися враженнями про те, як у їх вузах шукали вибухівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція агроуніверситет "політех" замінування  
Матеріали по темі