Події

​Зі ставка в Бердичеві дістали тіло 56-річного потопельника

24 June 2019, 14:40

Днями на ставку в Бердичеві втопився чоловік. Про це 24 червня Житомир.info розповіли читачі. За їхніми словами, подія трапилась на ставку колишнього шкірзаводу.

Як розповів Житомир.info головний інспектор Бердичівського міськрайонного відділу управління ДСНС Віталій Пилипчук, загиблого чоловіка дістали з водойми, що знаходиться неподалік пожежної частини, 22 червня.

«Зі ставка колишнього шкірзаводу у Бердичеві дістали тіло чоловіка, 1963 року народження. Його діставали співробітники міської комунальної рятувальної служби на воді. Подія трапилась вдень, 22 червня», - розповів Віталій Пилипчук.

У прес-службі управління ДСНС в Житомирській області Житомир.info надали останні статистичні дані щодо загибелі людей на воді в Житомирській області.

«Не зважаючи на регулярні профілактичні заходи, рейди по місцям літнього відпочинку біля водойм, спілкування з відпочивальниками, маємо сумну статистику. Так, станом на 24 червня, з початку 2019 року трапилось 16 випадків загибелі людей на воді, з них 4 дитини. Якщо порівняти ці дані з аналогічним періодом попереднього року, на жаль, маємо зростання кількості загиблих на воді. У 2018 році, станом на 28 червня, загиблих на воді було 12 осіб, з яких одна дитина», - розповіли у прес-службі У ДСНС в області.

Нагадаємо, за даними прес-служби управління ДСНС в області, 22 червня на річці Уборть Ємільчинського району втопився 67-річний чоловік.

Згодом стало відомо про ще один трагічний випадок на водоймі: цього разу втопилася 35-річна жінка. Подія сталася на Соколовському кар’єрі у Житомирі: тіло потопельниці виявили наступного дня.

Як повідомляв Житомир.info, 21 червня біля дамби у селищі Романів втопився 10-річний хлопчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: утоплення Бердичів ставок  
Матеріали по темі