Місто

На посаду директора вечірньої школи в Житомирі претендують дві жінки

3 July 2019, 14:57

До участі у конкурсному відборі на посаду директора вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Житомирської міської ради допустили двох осіб.

Оголошення про це 3 липня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

Так, до участі у конкурсі допущено:

  • Пилипчук Таїсу Леонідівну;
  • Талько Олену Володимирівну.

Більше про претендентів на керівну посаду жодної інформації.

Нагадаємо, наприкінці 2018 року Олена Талько брала участь у конкурсі на посаду директора житомирської школи № 7, однак тоді комісія визнала конкурс таким, що не відбувся, через низький рівень компетентності кандидатів. У повторному конкурсі в червні 2019 перемогу отримав учитель фізики й математики ЗОШ №7 Михайло Чемерис.

Олена Талько. Фото з сайту Житомирської міськради

Таїса Пилипчук – голова профспілкового комітету вечірньої школи міськради, ці дані знаходимо у додатку до колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом вечірньої ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів Житомирської міської ради на 2016-2021 роки.

Фото претендентки в мережі знайти не вдалося.

Нагадаємо, конкурс на посаду директора вечірньої школи оголосили 10 червня 2019 року. Посадовий оклад директора вечірньої школи становить 5 тис. 896 грн, з майбутнім керівником укладуть контракт на 2 або 6 років (в залежності від досвіду на посаді директора). Документи приймали до 1 липня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, на сайті департаменту освіти Житомирської міської у переліку освітніх закладів міста досі вказано, що директором вечірньої ЗОШ по вулиці Каракульній, 15 є Ігор Поліщук, який помер у лютому 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: директор вечірня школа конкурс  
Матеріали по темі