Місто

​Кілька сотень десантників склали присягу на вірність українському народу в житомирському 199-му навчальному центрі ДШВ

13 July 2019, 14:37

13 липня кілька сотень курсантів 199-го навчального центру ДШВ склали присягу на вірність українському народу.

Після кількох місяців навчання молоді військовослужбовці отримали право вдягнути марунові берети і долучитись до лав Збройних сил України.

«Загалом цього року Десантно-штурмові війська викликали понад 1000 солдат строкової служби. Після участі військовослужбовців в голосуванні на позачергових виборах вони відбудуть в свої військові частини. Основним принципом комплектування і розподілу був територіальний принцип. Ми вже маємо більше ста військовослужбовців, які написали рапорти, щоб підписати з Збройними силами України контракт. Саме з такою позитивною мотивацією і, щоб мотивувати решту особового складу, ми розподіляємо їх в ті частини, з якого регіону вони призвані. Тому ми сподіваємось, що ще більше військових підпише контракти зі Збройними силами. Батькам простіше, та і військовим простіше проходити службу в своєму регіоні», - розповів заступник командувача ДШВ ЗСУ з морально-психологічного забезпечення Олександр Пухальський.


Під час урочистостей з нагоди складання присяги кілька військовослужбовців освідчились у коханні своїм нареченим.

Після цього на присутніх чекали показові виступи десантників.

Як повідомляв Житомир.info, 21 травня 2019 у житомирському 199-му навчальному центрі ДШВ 560 десантників присягнули на вірність народу України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: присяга ДШВ 199-й навчальний центр десантник ЗСУ  
Матеріали по темі