Події

У Житомирську обласну дитячу лікарню потрапила 6-річна дівчинка, яку збив мопедист та поїхав геть

17 July 2019, 10:52

В Андрушівському районі Житомирської області в дорожньо-транспортній пригоді постраждала 6-річна дитина. Після ДТП, що сталася у смт Червоному 16 липня, водій залишив місце події.

Про це 17 липня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16.45 на одній з вулиць селища. Попередньо, водій мопеда здійснив наїзд на 6-річну дівчинку, яка перебувала на дорозі. Дитину з травмами ушпиталили до обласної дитячої лікарні. Водій з місця події поїхав геть», – йдеться у повідомленні.

У ході проведених першочергових заходів поліцейські встановили, що мопедом керував 31-річний місцевий житель. Його розшукали, транспортний засіб вилучили. У чоловіка були відібрані зразки крові для аналізу на вміст алкоголю.

Нині триває встановлення всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня 2019 року поблизу села Зарічани Житомирського району зіштовхнулися Volkswagen caddy та ВАЗ, травмувалися молода жінка та 3-річний хлопчик. Згодом стало відомо, що постраждалу дитину госпіталізували до реанімаційного відділення. Рятувальники повідомили також, що жінку, яка сиділа за водієм, «вирізали» за допомогою гідравлічних ножиць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Андрушівський район  
Матеріали по темі