Місто

Переможцем тендеру на ремонт вулиці Корольова став підрядник, який вже працює в центрі Житомира

6 August 2019, 15:01

Переможцем тендеру на капітальний ремонт вулиці Корольова в Житомирі стало приватне підприємство «Автомагістраль».

Інформація про переможця оприлюднена в системі ProZorro 5 серпня.

Управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської обласної державної адміністрації 8 липня оголосило тендер на капітальний ремонт вул. Корольова, за роботу збиралися заплатити 26 млн 370 тис. 416,60 грн.

На торгах було три учасники, які вийшли з певними пропозиціями і їх не змінювали: 26 млн 365 тис. 422 грн пропонувала виробничо-комерційна фірма «Урарту» (м.Баранівка, власник – Армен Сароян), 24 млн 770 тис. 416 грн – ПП «Євробуд-9» (с.Левків Житомирського району, власник – Аташес Григорян), 21 млн 148 тис. 606,84 грн – київське ПП «Автомагістраль», яке зараз ремонтує у Житомирі вулицю Велику Бердичівську.

Ввечері 5 серпня було опубліковане повідомлення про намір укласти договір з приватним підприємством «Автомагістраль». Переможець тендеру має виконати ремонтні роботи до 31 грудня 2019 року.

Нагадаємо, ремонтувати на вулиці Корольова будуть ділянку в мікрорайоні «Хінчанка» - від перехрестя з вулицею Параджанова до початку мосту.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2019 в ями біля трамвайних колій на вулиці Корольова почали засипати зрізаний асфальт, а мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що тендер на ремонт вулиці оголосять вже у травні, а поки дорогу там підсипатимуть асфальтом, зрізаним на вулиці Параджанова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер дорога ремонт "Автомагістраль" вул.Корольова 
Матеріали по темі