Місто

​Вартість проїзду в громадському транспорті Житомира поки не підвищуватимуть

7 August 2019, 10:19

Виконком не буде розглядати питання про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.

Пропозицію зняти питання з порядку денного чергового засідання міськвиконкому 7 серпня озвучив заступник мера Дмитро Ткачук.

«Вчора ми мали громадські слухання, є ініціативи від громадськості. Прошу ці питання розглянути пізніше», - сказав Дмитро Ткачук.

З порядку денного за пропозицією Ткачука зняли три питання: про затвердження умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Житомирі; про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування та про встановлення видів та вартості проїзних квитків (пакетів) в міському громадському транспорті.

На засіданні присутні 15 членів виконкому з 25. У порядку денному було 71 питання.

Детальніше дивіться в сюжеті

Нагадаємо, ввечері 6 серпня 2019 в міській раді пройшли анонсовані напередодні громадські слухання, на яких представники міської ради та громади дві години обговорювали підвищення вартості проїзду у маршрутках та електротранспорті. Фоторепортаж тут, відеосюжет тут.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2019 року житомирські перевізники заявили, що їх не влаштовує тариф у 5 грн і пропонували підвищити його щонайменше до 7 грн. Відповідно до проєкту рішення виконкому міської ради від 14 червня 2019 року, вартість проїзду в громадському транспорті Житомира планують підвищити: у трамваях і тролейбусах проїзд коштуватиме 5 грн, у маршрутках – 7 грн. Проте для безготівкового розрахунку діятимуть знижки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком маршрутка проїзд підвищення  
Матеріали по темі