Новини компаній

Шовковиста шкіра: обираємо надійний воскоплав

21 August 2019, 15:11


Переваги депиляції воском відомі: це не дуже боляче, швидко, зручно та безпечно. Процедура поширена у елітних та звичайних салонах краси, її виконують приватні майстри та навіть домогосподарки. Як обрати надійний воскоплав оптимального формату та не переплатити?

Касетний воскоплав

Агрегат працює за допомогою особливих картриджей, що наповнені воском. Касета завантажується до воскоплаву та нагрівається до необхідної температури. Картридж має спеціальний роликовий аплікатор, завдяки якому віск легко наносити на шкіру рівномірним щільним прошарком.

Дуже важливо, щоб прошарок воску був мінімальної товщини та без пошкоджень цілісності – це допоможе зняти застиглу масу одним рухом, без додаткових неприємних відчуттів.


Касетні воскоплави ідеально пристосовані для домашнього використання, не займають багато місця та мають стандартне живлення від електричної мережі.

Для майстрів, що працюють на виїзді, мандрівників, артистів, спортсменів та всіх, хто багато подорожує, корисна акумуляторна модель із базою, що має додаткову зарядку від мережі.


Кількість касет впливає на вартість та розміри агрегату. Для дому достатньо обрати одно-касетну модель. Для салонів краси або медичних центрів практичний вибір – воскоплав на дві або більше касети.

Банковий воскоплав

Виробники косметичного воску часто продають його у банках різного об’єму. Банковий воскоплав дозволяє разом розігріти не 1-2 невеликих касет, а велику банку. Після нагріву воску його рівномірно наносять на потрібні зони спеціальним шпателем.


Банкові агрегати зазвичай закуповують салони краси та медичні клініки: велика ємність дозволяє одночасно працювати з декількома клієнтами. Сучасні моделі мають термостат та терморегулятор, який дозволяє майстру встановлювати потрібну температуру нагріву воску.

На що звернути увагу під час покупки

Обирайте професійний онлайн-сервіс продажу матеріалів та обладнання для депіляції. Таки майданчики зацікавлені в позитивних відгуках клієнтів та є прямими ділерами провідних виробників якісної та сертифікованої продукції. Ціни помірні, якість - висока.

До початку оформлення замовлення розрахуйте потрібний функціонал прибору, оптимальні об’єми нагріву воску, додаткові можливості агрегату.


Зручна модель воскоплаву повинна:

● бути компактною та мобільною;

● швидко нагрівати віск, мати індикатор світла та термостат;

● мати сертифікати санітарної безпеки;

● мати інструкцію для користувачів;

● мати високий клас енергоефективності;

● розрахована на тривалий час активного використання;

● мати гарантійний термін;

● відповідати співвідношенню «ціна-якість».

Додатково врахуйте, що для домашнього використання достатньо нагріву до 40ºС, для салонів краси потрібен нагрів до 60ºС.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі