Новини компаній

Швидке прибирання з пилососом Ровента

21 August 2019, 19:02

Вся Європа користується домашньою технікою Rowenta, яка зарекомендувала себе з кращої сторони. Вже більше ніж 20 років її продукція постачається і на український ринок. На сторінці https://allo.ua/ru/products/pylesosy/proizvoditel-rowenta/ представлені новинки відомого виробника. Це бюджетні моделі, а також інноваційна техніка з великими можливостями прибирання.

Переваги продукції

Пилосос Ровента

Модельний ряд Ровента нараховує десятки пристроїв. Це і класичні горизонтальні пилососи, і ультра легкі моделі вертикального типу. Незалежно від вибору, техніка має ряд переваг:

  • надійність (багаторічний досвід виробника дозволяє створювати дуже надійні конструкції);
  • потужність всмоктування навіть у компактних пристроїв;
  • сучасний дизайн і великий вибір кольорів;
  • доступні ціни;
  • довговічність і т.д.

Горизонтальний чи вертикальний пилосос?

В залежності від поставлених задач вибирається і тип пристрою. Якщо мова іде про короткочасне прибирання (підтримуюче), то краще взяти горизонтальний легкий пилосос. Головна задача такого прибирання — видалення пилу з поверхні. Невелика вага і ергономічна конструкція дозволяють з легкістю підтримувати чистоту.

Якщо потрібно прибрати квартиру капітально, то краще віддати перевагу горизонтальній моделі. Вона має велику потужність всмоктування, набір насадок для очистки різної поверхні. Насадки в комплекті з легкістю очистять ламінат, килим з довгим ворсом та будь-яке інше покриття.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі