Місто

​До кінця року за 25 млн грн хочуть капітально відремонтувати дорогу Житомир-Вереси

11 September 2019, 12:51

До кінця 2019 року планують провести капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Вересівський шлях та дороги Житомир-Вереси до перехрестя з трасою Київ-Чоп.

Про це йдеться в тендері управління капітального будівництва Житомирської міської ради, оголошеному та опублікованому на ресурсі ProZorro 10 вересня.

Згідно з тендерною документацією, роботи планують розпочати в середині жовтня 2019 і завершити до нового року. Очікувана вартість капремонту складає 25 млн 163,7 тис. грн. Джерело фінансування - кошти місцевого бюджету, - зазначено в документації.

До 28 вересня тендерна комісія приймає цінові пропозиції від підрядних організацій і вже 30 вересня має відбутися аукціон.

До речі, попередній тендер на капремонт Вересівського шляху та дороги Вереси-Житомир, оголошений в серпні, не відбувся, бо на участь у тендері надійшла лише одна пропозиція у 18,6 млн грн від ПП «Автомагістраль».

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2019 року житомирський виконком затвердив перелік з дев’яти доріг, які мають капітально відремонтувати в поточному році, в т.ч. і Вересівський шлях від автодороги Київ-Чоп 134 км до вул. Саєнка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вересівський шлях капремонт Вереси дорога  
Матеріали по темі