Місто

​12 вересня в Житомирі скасовують кілька тролейбусів та перекривають майдан Соборний

11 September 2019, 15:37

12 вересня через ремонт доріг у Житомирі скасовують рух тролейбусів №2, 3 та 5А, а у зв'язку з підготовкою до Дня міста перекривають Соборний майдан.

Про тимчасове скасування тролейбусних маршрутів 11 вересня попередила пресслужба Житомирської міськради з посиланням на управління транспорту і зв'язку.

«У зв’язку з проведенням капітального ремонту дороги по вулиці Перемоги 12 вересня з 09:30 год протягом дня тролейбусні маршрути №2, 3, 5А будуть скасовані. На період проведення ремонтних робіт буде організовано роботу тролейбусного маршруту «Богунія - проспект Незалежності - вул. Східна - вул. Київська - вул. Вітрука - вул. Селецька» та у зворотному напрямку (схема додається)», - інформує мерія.

Схема руху з сайту мерії

За даними міськради, тролейбусний маршрут №8 буде курсувати за маршрутом «майдан Перемоги-майдан Станишівський» та у зворотному напрямку, а №7А — за маршрутом «майдан Перемоги — Агробудіндустрія» та у зворотному напрямку.

Наступним повідомленням міськрада попереджає про перекриття з 12 вересня майдану Соборного у зв’язку з репетиціями до Дня міста, яке відзначатимемо 13-15 вересня.

«У зв’язку із підготовкою та проведенням заходів до Дня міста Житомира буде тимчасово перекрито рух транспорту на майдані Соборному, а саме:

  • 12 вересня — з 14:00 до 18:00 год.;
  • 13 вересня – з 15:00 год. до 06:00 год. 15 вересня», - інформує міськрада.

План заходів до Дня міста-2019 тут.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня 2019 представники управління патрульної поліції пояснили, чому не надають погодження на тимчасову зміну організації дорожнього руху на Соборному майдані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майдан Соборний перекриття День міста  
Матеріали по темі