Місто

Чи сподобався житомирянам День міста-2019. Опитування

16 September 2019, 14:31

14-15 вересня Житомир відзначив 1135-у річницю від дня заснування. Впродовж двох днів у місті проходили концерти, фестивалі та різноманітні ярмарки. Головними подіями суботи стали п’ятий всеукраїнський фестиваль військових оркестрів «Ми єдині!» та виступи українських гуртів «KAZKA» і «Цвіт Кульбаби». У неділю на Михайлівській проходив щорічний фестиваль «Культурна версія».

Журналісти Житомир.info, поцікавились у містян, що найбільше їм запам'яталось зі святкової програми та що не сподобалось.


«Найбільше сподобався виступ гурту «KAZKA», мабуть, як і всім. А не сподобалось те, що дуже багато людей було. Стояти у всій цій атмосфері було неможливо, бо всі штовхалися. І вийти також було неможливо, тому що ми були майже біля сцени. Навіть не знаю, скільки потрібно було пройти, щоб врешті виштовхнутись із цього натовпу», – відповідає Наталія.

«В неділю мені більше сподобалось, тому що, як кажуть, більш культурна версія була. І більш цікавіше було для різного типу населення, як і для дорослих, так і для дітей. В суботу було важко дістатися ввечері додому, маршрутки і тролейбуси не ходили, а таксі важко було визвати. І, напевно, сміттєві баки, їх було дуже мало», – каже Тетяна.

«Я думаю, що взагалі музика було непогана, але не вистачало чогось молодіжного, адже було якось консервативно, як на мене. Не було цього року нічого такого, що можна було відмітити та похвалити», – стверджує Максим.

«Дуже гарні виставлені роботи майстрів, солодощі, ляльки, яких дуже люблю. Звичайно, сподобався концерт на Соборній і духові оркестри, де всі йшли такі гарні. Діти сміялися, мами з татусями посміхалися. Мені все сподобалося», – розповідає Наталія.

«Мені найбільше сподобався концерт за участю гурту «KAZKA». Вона гарно співала, їй всі аплодували. А не сподобалось те, що там всі штовхалися, бувало, й падали, мало місця було», – говорить школярка Анастасія.

«Все було дуже круто. Але не сподобалось, те що було забагато людей, мала організованість. Ну в принципі, було очікувано, що багато буде людей, однак я таке не люблю», – ділиться Наталія.

«Багато було людей та багато різних виступів, набагато краще, ніж минулого року», – додає Олег.

«Найбільше сподобався парад військових оркестрів. Далі на святкуванні я не була, але було дуже цікаво спостерігати, як у нашому місті цікаво», – каже Анастасія.

«Не сподобалася фонограма, під яку співала «KAZKA». А так все круто було», – зауважує Максим.

«Я була на концерті на Соборній, він мені сподобався. Єдиний недолік для мене – багато нетверезих людей», – відповідає Христина.

Як повідомляв Житомир.info, для проведення заходів з відзначення Дня міста в Житомирі з 13 до ранку 15 вересня 2019 року перекрили Соборний майдан, автотранспорт об’їжджає по прилеглих вулицях. Увечері 13 вересня на Соборному проходила репетиція колективів, а на Театральній, Великій та Малій Бердичівській вулицях утворилися затори.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста опитування  
Матеріали по темі