Події

У мережу виклали відео пожежі на житомирській Мар’янівці, яку було видно з «Глобала»

16 September 2019, 15:00

У мікрорайоні «Мар’янівка» в Житомирі 15 вересня гасили масштабну пожежу в пришляховій зоні.

Відео загоряння в одній з груп у соцмережі виклав користувач Владислав Малиновський.

«Мар’янівка – зараз», - написав він і в коментарі додав: ДСНС зреагувала за 5 хвилин, відбивши й загасивши вогонь. На кадрах видно, що горить досить велика площа сухої трави, дерев і чагарників. Густий дим клубочиться і розноситься вітром.


Читачі повідомляють, що цю пожежу було видно з ТРЦ «Глобал UA», що на вулиці Київській.

У пресслужбі УДСНС у Житомирській області Житомир.info поінформували, що, швидше за все, мова йде про загоряння сухостою на вулиці Коростишівській (вона пролягає повз обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей, - ред.).

За даними пресслужби, повідомлення про пожежу надійшло 15 вересня о 15.20. Горіла суха трава на орієнтовній площі 1 гектар. На гасіння залучались рятувальники 3-ї пожежної частини міста. Ліквідували загоряння о 17.13.

Усього протягом 15 вересня на території області Житомирської області сталося 15 випадків загоряння сухотрав'я на загальній площі понад 29 гектарів, - інформує сайт УДСНС.

Нагадаємо, за добу, 14 вересня, вогонь пройшовся 56 га території Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 9 вересня 2019 в Житомирському районі вогонь знищив поле площею близько 10 га, заросле самосійними хвойними деревами, а 12 вересня в селі Межирічка Радомишльського району пенсіонерку, яка спалювала сміття на власному подвір’ї, зі складними опіками всього тіла забрала «швидка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа УДСНС Мар'янівка чагарник сухостій  
Матеріали по темі