Місто

Взуттєва фабрика з італійськими інвестиціями передали трьом лікарням Житомира 810 пар взуття для медиків

7 April 2020, 16:09

Медики трьох житомирських лікарень отримали 810 пар спеціалізованого взуття.

Про це 7 квітня повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Сьогодні відвезли 810 пар спеціалізованого медичного взуття ТМ inblu для працівників трьох житомирських лікарень — КП «Лікарня №1», КП «Лікарня №2 імені В.П. Павлусенка» та дитяча лікарня імені В. Й. Башека. Медики кажуть, давно оцінили якість та практичність цього взуття – зручне і його легко продезінфікувати. Вдячний засновнику італійської компанії сеньйору Верджиніо Феданца за постійну підтримку міста! Це для нас дуже важливо, особливо в такий нелегкий час», - написав Сергій Сухомлин.

Зазначимо, взуття торгової марки inblu випускає спільне підприємство у формі ТОВ «РІФ-1», яке в Житомирській області має філії у Бердичеві та Житомирі (взуттєва фабрика на Мальованці).

Нагадаємо, Вірджиніо Фіданца подарував Житомиру фонтан, який знаходиться на Михайлівській.

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня міська рада оприлюднила реквізити благодійних рахунків міських лікарень, а мер дякував житомирським бізнесменам за готовність фінансово допомагати у боротьбі з COVID-19. 27 березня мер також подякував колишньому заступнику голови Адміністрації президента Януковича Андрію Портнову, фонд якого перерахував 200 тис. грн міській лікарні №1. За тиждень на благодійні рахунки закладів охорони здоров’я міста Житомира надійшло 372 тис. 942 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня взуття Сухомлин медик  
Матеріали по темі