Місто

Святкові вихідні у Житомирі будуть досить прохолодними та з ранковими заморозками

17 April 2020, 15:58

Свято Воскресіння Христового подарує додатковий вихідний (у понеділок, 20 квітня). А от погода у Житомирі та області буде не надто щедрою на тепло: вночі та вранці – заморозки, а вдень щонайбільше 13 градусів вище нуля.

Про це йдеться у прогнозі погоди від Житомирського обласного центру з гідрометеорології.

18 квітня, субота

У Житомирі – невелика хмарність. Без опадів. Вночі та вранці сильні заморозки в повітрі 0-2°C. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0-2°C, вдень 10-12°C тепла.

По області в цілому також утримуватиметься невелика хмарність. Без опадів. Вночі та вранці сильні заморозки в повітрі – 0-5°C. Вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0-5°C, вдень 8-13°C тепла.

19-20 квітня, неділя та понеділок

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці сильні заморозки у повітрі – 0-5°C. Вітер північно-західний, північний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5°C, вдень 8-13°C тепла.

Подібною буде погода і на початку наступного робочого тижня: вранці на поверхні ґрунту заморозки, температурний максимум – +13°C.

Також у Центрі з гідрометеорології попереджають про пожежну небезпеку на 18-20 квітня: на більшій частині території Житомирської області очікується надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Нагадаємо, синоптики прогнозували, що тиждень перед Великоднем, з 13 по 17 квітня 2020 року, принесе довгоочікувані дощі, хоча і незначні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода заморозок квітень весна Великдень Пасха вихідний  
Матеріали по темі