Події

За ніч патрульні спіймали у Житомирі 5 п’яних водіїв

23 April 2020, 10:28

Під час нічного чергування у Житомирі та на довколишніх автодорогах патрульні поліцейські зупинили вісьмох п’яних водіїв

Про це 23 квітня у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Під час нічного чергування, інспекторами патрульної поліції виявлено та зафіксовано 8 водіїв, котрі керували транспортними засобами з ознаками алкогольного сп'яніння», – йдеться у дописі.

У патрульній поліції Житомирської області нагадують: відповідно до статті 130 КУпАП, за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції передбачено відповідальність у вигляді штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info уточнили, що п’ятьох водіїв затримали в Житомирі, а ще трьох – на автодорогах, у зоні, де працюють екіпажі патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2020 року на проспекті Миру у Житомирі вночі патрульні зупинили Hyundai за порушення правил: за кермом був нетверезий водій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: п'яний водій водій патрульний сп'яніння  
Матеріали по темі