Події

Подробиці пожежі на вулиці Заводській у Житомирі: горить 1000 квадратних метрів покрівлі, гасять 58 рятувальників

23 April 2020, 15:54

Станом на 15:00 год. 23 квітня рятувальники продовжують працювати над ліквідацією пожежі на території приватного підприємства по вулиці Заводській у Житомирі.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

23 квітня, о 12:31 год., до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Житомирі по вул. Заводській на території приватного підприємства.

«На місці події одразу було спрямовано 4 відділення рятувальників. З’ясувалося, що пожежа виникла в одноповерховій цегляній будівлі розміром 80х50 м, що здавалася в оренду. Вогонь охопив частину покрівлі. За підвищеним номером виклику (виклик №2) на місце події було направлено додаткові сили та засоби. Загалом до ліквідації пожежі залучено 58 чоловік особового складу та 10 одиниць техніки . О 13:58 вдалося зупинити розповсюдження вогню. Наразі триває ліквідація. Вогнем знищено покрівлю на площі 1000 кв.м», – йдеться у повідомленні.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, в обідню пору 23 квітня сталася пожежа на одному з підприємств на вулиці Заводській у Житомирі. На місце події одразу виїхали 7 пожежних автомобілів.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2020 року на околиці Житомира виникла масштабна пожежа, чорний дим від якої було видно жителям сусідніх мікрорайонів – Польової та Промавтоматики. Зясувалося, що на вулиці Корольова сталося загоряння відходів лісоматеріалів. 23 квітня управління ДСНС України у Житомирській області поінформувало, що попередня причина пожежі – занесення джерела запалювання невідомою особою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС вулиця Заводська  
Матеріали по темі