Події

У Житомирській області взяли під варту чоловіка, який втопив 80-річну матір

12 May 2020, 16:39

У Житомирській області суд узяв під варту чоловіка, який вкинув у річку свою стареньку матір, внаслідок чого жінка загинула.

Про це 12 травня Житомир.info повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

У прокуратурі нагадують обставини трагічної події, яка сталася у Брусилові наприкінці квітня у нічну пору.

«За даними слідства, місцевий житель, 1973 року народження, не працює, будучи у стані алкогольного сп’яніння, умисно втопив свою 80-річну матір. Зокрема, перебуваючи у помешканні, підійшов до літньої жінки, що була на ліжку у безпорадному стані у зв’язку з віком і станом здоров’я, та, взявши її на руки, відніс до річки і кинув у воду. Тіло потерпілої було знайдено неподалік будинку у річці Здвиж», – йдеться у повідомленні.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Коростишівська місцева прокуратура, у межах процесуального керівництва, забезпечила участь у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою чоловікові, підозрюваному у скоєнні умисного вбивства.

За результатом розгляду, ухвалою Брусилівського районного суду щодо особи застосовали запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення грошової застави.

Досудове розслідування проводить Брусилівське відділення поліції. Процесуальне керівництво здійснює Коростишівська місцева прокуратура.

Довідка прокуратури: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, 27 квітня 2020 року в річці Здвиж в смт Брусилів Житомирської області втопилася жінка, 1940 року народження. 28 квітня відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини проводило аварійні роботи з пошуку та вилучення тіла загиблої з води. Про зникнення пенсіонерки зранку повідомив її син. Згодом поліція повідомила, що літню жінку в річку вкинув її ж син.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2020 року в місті Малин Житомирської області чоловік побив до смерті 83-річну матір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура вбивство Брусилів утоплення  
Матеріали по темі