Місто

​На зупинці біля Житомирської міської ради встановили перший термінал, в якому можна поповнити транспортну картку

21 May 2020, 16:09

На зупинці біля Житомирської міської ради встановили перший термінал, в якому можна поповнити транспортну картку

21 травня на зупинці громадського транспорту навпроти будівлі Житомирської міської ради з’явився новий термінал.

Як розповів Житомир.info начальник управління транспорту та зв’язку Костянтин Підпокровний, за допомогою цього платіжного термінала можна буде поповнювати транспортні картки.

«Цей термінал встановлено, в тому числі, й для поповнення транспортних карток. Поки такий термінал один в місті, він працює в тестовому режимі», - розповів Костянтин Підпокровний.

У міській раді поки не знають, скільки таких терміналів може з’явитися в Житомирі, спершу мають провести конкурс на визначення компанії, яка надаватиме такі послуги.

«Далі невідомо скільки їх буде по місту. Проводитимемо конкурс на сітку таких терміналів по місту на зупинках транспорту. Тоді буде визначено скільки їх буде, де саме, на яких умовах вони будуть працювати і т.д. Поки він в тесті, перевіряємо як він працює, чи користуються ним люди. Зараз продумуємо його брендування, щоб було зрозуміло, що це саме автомат поповнення транспортних карток. І думаю, за тиждень-два прийматиметься рішення щодо оголошення конкурсу на визначення компанії, яка зможе цим займатися. Хто запропонує кращі умови, вигідніше поповнення – той і буде цим займатися», - розповів начальник управління транспорту та зв’язку.

Як повідомляв Житомир.info, з 10 січня 2020 у Житомирі діють нові тарифи на проїзд у громадському транспорті. Після підвищення вартості проїзду відсоток житомирян, які розраховуються безготівково, значно збільшився.

Короткий путівник: як, хто і скільки має платити за проїзд в громадському транспорті Житомира, тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт проїзд картка е-квиток банк термінал  
Матеріали по темі