Події

Двоє «віщунок» перестріли на вулиці 38-річну житомирянку і зняли порчу за 25 тис. грн та усі ювелірні прикраси

26 May 2020, 11:57

У Житомирі поліція розшукує «віщунок», які зняли з жінки порчу на всі її гроші та ювелірні прикраси.

Про це 26 травня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«25 травня до Житомирського відділу поліції звернулась жителька обласного центру, ошукана двома незнайомками посеред вулиці. Їм жінка віддала усі грошові збереження і ювелірні вироби, що мала вдома. Правоохоронці розшукують винуватиць і закликають до обачності та уважності усіх громадян», - йдеться у повідомленні.

Ця схема ошуканства давно відома всім і, здавалося б, мала втратити ефективність впливу на людей. Однак на гачок шахраїв знову потрапила житомирянка.

За словами 38-річної жінки, на одній з центральних вулиць міста її перейняли двоє незнайомок характерної зовнішності. У ході розмови вони сповістили, що близькі родичі житомирянки мають величезні проблеми, у тому числі зі здоров’ям, бо їм наврочено. Утім «віщунки» запевнили, що можуть допомогти. Від порчі, мовляв, можна відкупитись грошима і золотом. Жінка і не стямилась, як винесла з оселі та віддала в руки незнайомкам грошові заощадження (близько 25 тисяч гривень) та всі ювелірні вироби. А ті, в свою чергу, поспішили попрощатись і пішли геть разом зі своєю здобиччю.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.190 (Шахрайство) КК України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини та осіб, причетних до ошуканства.

Нагадаємо, наприкінці квітня 2020 двоє псевдоволонтерок принесли подружжю літніх житомирян продуктовий набір та вкрали пів мільйона гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі шукають двох жінок, які під різними приводами потрапляють до осель пенсіонерів і знаходять сховки з грошима.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрайство шахрай гадалка віщунка порча  
Матеріали по темі