Місто

Хто займатиметься GPS-моніторингом транспорту у Житомирі визначить конкурс, у мерії вже розпочали прийом заявок

11 June 2020, 09:44

У Житомирській міській раді оголосили конкурс, щоб визначити підприємство, яке буде впроваджувати систему GPS-моніторингу транспорту.

Про це 10 червня повідомили на сайті Житомирської міської ради.

«Конкурсний відбір суб’єктів господарювання для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування в м. Житомирі (далі – конкурс) проводиться відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 20.05.20 № 547 «Про диспетчеризацію пасажирських перевезень в Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді». Метою здійснення конкурсного відбору є створення системи GPS-моніторингу транспорту, отримання достовірної інформації про роботу пасажирських перевізників, покращення якості пасажирських перевезень. Об’єктом конкурсу є комплекс заходів для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу транспорту загального користування, виконання функції оператора цієї системи та інформаційного доступу до неї терміном на 5 (п`ять) років», – йдеться у повідомленні.

Конкурс відбудеться «10» липня 2020 р., о 10:00 за адресою: м. Житомир, майдан С.П. Корольова, 4/2, міськвиконком, прес-центр (І поверх).

Документи на участь у конкурсі приймаються щоденно (крім вихідних) з 9 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. до «30» червня 2020 р. включно, за адресою: 10014,
м. Житомир, майдан С.П. Корольова, 4/2, управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради, каб. № 379.

Заяву на участь у конкурсному відборі, анкету та роз’яснення щодо оформлення документів для участі у конкурсі можна отримати щоденно з 9 год. 00 хв.
до 17 год. 00 хв. за адресою: 10014, м. Житомир, майдан С.П. Корольова, 4/2, управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради, каб. № 379,
тел. 48-12-08, 47-07-09, email: zt_transport@ukr.net.

Перелік документів та детальні умови конкурсу читайте тут

Нагадаємо, на початку березня у мерії пояснили, чому більшість маршруток Житомира не відслідковуються на електронному табло.

Як повідомляв Житомир.info 18 березня, влада Житомира хоче провести конкурс для визначення фірми, яка буде офіційно займатися GPS-моніторингом транспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: GPS-трекер маршрутки транспорт конкурс міська рада  
Матеріали по темі