Місто

Житомирський суд розглядав справу про сварку у дитсадку між методистом та батьками

9 July 2020, 13:38

Корольовський районний суд розглядав справу про конфлікт у житомирському дитячому садочку № 46, який виник між батьками вихованця та вихователем-методистом.

Постанова Корольовського районного суду про адміністративне правопорушення, прийнята 30 червня 2020 року, оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У матеріалах суду зазначено, що методист лаялася в приміщенні садочка.

«До Корольовського районного суду м. Житомира 31.03.2020 року з Житомирського ВП ГУНП в Житомирській області надійшли матеріали справи про адміністративне правопорушення відносно ОСОБА_1 про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 173 КпАП України. Згідно протоколу про адміністративне правопорушення (…) від 20.03.2020 року, ОСОБА_1 20 лютого 2020 року о 13 год. за адресою м. Житомир, пров. Шкільний, 6 в приміщенні ДНЗ № 46 вчинила дрібне хуліганство, а саме висловлювала слова нецензурної лайки в адресу ОСОБА_2 та гр. ОСОБА_3», – йдеться у матеріалах суду.

Зазначено, що методист під час судового засідання свою вину не визнала. Вона стверджувала, що спровокував конфлікт батько вихованця, який запропонував їй піти на пенсію.

Скріншот з постанови суду

Мати вихованця пояснила, що неприязні стосунки між батьками та методистом склалися ще у 2019 році.

Скріншот з постанови суду

Під час судового засідання троє свідків підтвердили, що вихователь-методист дійсно поводилася некоректно та висловлювалася нецензурно.

Скріншот з постанови суду

Також у судовому засіданні було переглянуте відео, надане потерпілою ОСОБА_3, «де на 12.21 хвилині по запису чути вислів брутальної лайки, сказаної ОСОБА_1, яка цитує висловлювання ОСОБА_3, що було висловлене 20.02.2020 р».

Врешті, суд постановив визнати методиста винною у скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КпАП України. Проте справу про адміністративне правопорушення закрили у зв`язку із закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності на підставі п.7 ч.1 ст. 247 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2015 року в дитячому садочку №46 стався інцидент, що стосувався звільнення однієї з виховательок. Батьки стали на захист працівниці ДНЗ. Одна з матерів розповідала, що усі в групі задоволені роботою виховательки, на яку почали тиснути, коли батьківський комітет групи вирішив самостійно збирати гроші на потреби дитячого садка. Коли керівництво дізналось, що жінка перестала збирати гроші з батьків, їй пригрозили звільненням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: садочок ДНЗ батьківський комітет ДНЗ №46  
Матеріали по темі