Події

​На Рівненщині ВАЗ «вилетів» на зустрічну смугу і зіткнувся з позашляховиком, яким керував житель Житомирської області

20 July 2020, 10:09

На Рівненщині від зіткнення двох ВАЗівок, одну з них відкинуло на зустрічну смугу, де в цей час рухався автомобіль Toyota Rav 4 під керуванням жителя Житомирської області. В результаті подвійного ДТП водій ВАЗ загинув, його знайома і двоє дітей – в лікарні.

Про це ввечері 19 липня повідомила пресслужба ГУНП в Рівненській області.

«Смертельна автопригода сталася сьогодні, 19 липня, близько 18:15 на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» поблизу селища Клевань. Поліцейські на місці події попередньо з’ясували, що водій автомобіля «ВАЗ», допустивши спочатку зіткнення із попутнім аналогічним транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Toyota Rav 4», яким керував водій із Житомирської області», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП загинув водій ВАЗівки. Його дружина та двоє малолітніх дітей зазнали травм та госпіталізовані до лікарні.

«На місці події працюють поліцейські Рівненського районного відділення поліції, слідчого управління та рятувальники. Обставини смертельної ДТП встановлюються», - повідомили в поліції.

Згодом у поліції додали, що за кермом позашляховика перебував 53-річний житель Житомирської області.

"Водій позашляховика з дружиною до лікарні не зверталися. Кермувальники відповідно до освідування були тверезі", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 7 червня 2020 у Рівненській області в ДТП загинув маленький син священника з Житомира та ще двоє його рідних.

Як повідомляв Житомир.info, 13 травня 2020 житель Житомирської області на DAF протаранив ВАЗ, який виїхав на зустрічку: водій легковика з 5-річним сином загинули на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП рівне позашляховик ВАЗ загиблий  
Матеріали по темі