Місто

Маленьких житомирян запрошують до СДЮСШОР «Полісся», а батьків попереджають про фейкові організації

23 July 2020, 13:22

Кілька місяців вихованці СДЮСШОР з футболу «Полісся» сиділи вдома, сьогодні тут відновили тренування, а з 15 серпня розпочнуть набір майбутніх футболістів.

«Ми цього року вийшли у вищу лігу і будемо представлені чотирма віковими групами – це 17-и, 16-и, 14-річні вихованці. З 15 серпня ми будемо набирати дітей 2014 року народження, а також добирати дітей у групи старші за віком. Також у нас є дівоча група, і будемо створювати ще одну дівочу групу 2008-2010 року народження», – говорить директор СДЮСШОР «Полісся» Володимир Дорошенко.


Тренування відбувається з дотриманням карантинних норм: проводиться температурний скринінг, діти займаються в невеликих групах, а на трибунах майже немає глядачів.

«В школі дотримуються всіх заходів. Тренування проводиться на свіжому повітрі, не великі групи людей, глядачів практично не має. Всі протиепідеміологічні заходи проводимо», – запевнила заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова.

Карантин вніс свої корективи, але вихованці спортивної школи швидко увійшли у режим та активно готуються до виступів у вищій лізі.

«Трохи цикл був порушений, але зараз ми потрохи наздоганяємо. Особливо перед участю в вищій лізі, де дуже добрі клуби. Дай Боже, ми будемо змагатися впевнено, я думаю, ми всі сили віддамо, аби мати гідний вигляд», – каже тренер-викладач СДЮСШОР «Полісся» Сергій Завалко.

Батьків закликають бути уважний та відрізняти фейкові організації від СДЮСШОР «Полісся».

«Всі ми знаємо, що у Житомирі діє багато приватних шкіл, які займаються розвитком футболу у Житомирі. У нас є така нагальна необхідність пояснити батькам, які будуть записувати своїх дітей, певні моменти. Є організації, підприємства, які використовують символіку, імідж, кольори, логотипи школи з футболу «Полісся». Використовують це з метою прибутку і створюючи розуміння, що діти навчаються саме у нашій комунальній школі. Хочу ще раз акцентувати: якщо вас запрошують підписати якусь угоду, говорять про те, що ви маєте внести якусь абонентську плату, якщо заняття проходять не на «Спартак Арені», реєструють дітей не на території адміністрації школи – це не є школа. Факти вже є, вони передані до правоохоронних органів, але батьки мають це знати і розуміти», – зазначила начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Щодо відкриття інших позашкільних навчальних закладів, то у міській раді очікують вказівок міністерства.

«Зараз ми очікуємо від Міністерства охорони здоров'я та Міністерства освіти регламент, такий, який у нас існує в садочках. Тому дотримуємося цього регламенту, діти у нас ходять в садочки є певні питання по перезавантаженню, по наповненості груп, але вони вирішуються у оперативному порядку», – каже Марія Місюрова.

Нагадаємо, 2 червня житомирська спортшкола «Полісся» відновила роботу, а «Спартак Арену» відкрили для відвідувачів

Як повідомляв Житомир.info, звільнений з посади директора СДЮСШОР депутат Житомирської міськради судиться з мером та начальницею управління.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ДЮСШ "Спартак Арена"  
Матеріали по темі