Місто

Влада Житомира на позачерговому засіданні виконкому хоче скасувати перепустки у громадському транспорті

27 July 2020, 16:31

Позачергове засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради відбудеться 28 липня о 8:30 год.

Про це 27 липня повідомляє сайт міської ради.

У порядку денному – шість питань:

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 22.05.2020 № 578 «Про введення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади»

Доповідач: Черниш Євгеній Миколайович - директор юридичного департаменту міської ради

2. Про проведення обстежень на COVID-19 методом ПЛР-діагностики

Доповідач: Шкап Ірина Анатоліївна – начальник управління охорони здоров’я міської ради

3. Про видалення зелених насаджень у м. Житомирі

Доповідач: Венгловська Тетяна Валеріївна – головний спеціаліст відділу екології КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» міської ради

4. Про погодження додаткової угоди № 5 до договору № 1 від 15.01.2020 року про організацію здійснення перевезень пасажирів міським електричним транспортом шляхом надання трансфертів перевізнику

Доповідач: Підпокровний Костянтин Володимирович – начальник управління транспорту та зв’язку міської ради

5. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 06.04.2020 № 423 «Про організацію перевезення громадським транспортом на час обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19» (зі змінами)

Доповідач: Підпокровний Костянтин Володимирович – начальник управління транспорту та зв’язку міської ради

6. Про надання М. О. С. дозволу на купівлю житла

Доповідач: Бібла Ольга Василівна-начальник служби (управління) у справах дітей міської ради

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому 6 квітня поточного року вирішили, що у Житомирській міській ОТГ працівники підприємств, установ та організацій, які продовжують працювати в умовах карантину, матимуть право користуватися міським громадським транспортом виключно за наявності спеціальної перепустки та засобів індивідуального захисту. Згодом до цього рішення внесли зміни, дозволивши з 11 травня перевезення пасажирів без перепусток у вихідні дні та з 10:00 до 16:00 по буднях. Зазначимо, що вже кілька місяців слідкують за дотриманням маскового режиму та перевіряють перепустки лише у комунальному транспорті.

Як повідомляв Житомир.info, позачергове засідання виконкому Житомирської міської ради відбулося 23 липня 2020 року: члени виконкому проголосував за проєкт рішення, яким передбачається створення системи інформування населення за допомогою чат-ботів в Viber та Telegram.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком транспорт тест перепустка карантин  
Матеріали по темі