Місто

Для житомирських шкіл закупили антисептики і термометри, а керівництву закладів доручили розробити індивідуальну модель навчання

22 August 2020, 09:19

Житомирські школи забезпечені засобами захисту на новий навчальний рік: закуплені антисептики, безконтактні термометри, паперові рушники тощо.

Про це на своїй Facebook-сторінці 21 серпня повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Закуплено антисептики для обробки рук та поверхонь, сенсорні дозатори, безконтактні термометри, паперові рушники та інше необхідне приладдя для створення безпечного освітнього середовища», – йдеться у дописі.

На забезпечення цих заходів було перерозподілено понад 4,5 мільйони гривень.

У кожній школі адміністрація має розробити індивідуальну модель навчання і прозвітувати про це на педраді 25 серпня.

«Департамент освіти відпрацював із педагогами необхідні зміни в організації навчання в умовах пандемії. Тепер — в школах індивідуально визначають зручну модель. Адже у кожної свої особливості: різна кількість входів у приміщення, різна кількість учнів... Адміністрація кожного закладу розповість про розроблену модель на педраді 25 серпня, а потім — повідомить батьків школярів. А ще — для них розробили пам’ятки про особливості навчання в умовах пандемії, які незабаром розішлють», – зазначив мер.

Поради житомирської вчительки та мами двох школярів стосовно того, яке шкільне приладдя варто придбати, а на що не слід витрачатися, слухайте у відеосюжеті від 18 серпня 2020 року

Нагадаємо, 30 липня МОЗ оприлюднило рекомендації для шкіл, як організувати освітній процес під час карантину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа антисептик термометр ЗІЗ карантин 1 вересня навчання  
Матеріали по темі