Місто

​На тендер з будівництва тролейбусної лінії на житомирську Мальованку подали пропозиції три фірми

21 October 2020, 12:17

15 жовтня на платформі закупівель ЄБРР опублікували інформацію про проведення процедури розкриття пропозицій по тендеру з будівництва у Житомирі нової тролейбусної лінії на Мальованку. У міжнародному тендері взяли участь три компанії.

Про це 21 жовтня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«В рамках реалізації проєкту «Міський громадський транспорт в Україні: модернізація тролейбусного транспорту м. Житомир», який впроваджується за грантової підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку із залученням незалежного міжнародного Консультанта – французької компанії EGIS Internationale та її регіонального представництва EGIS Ukraina, 15 жовтня 2020 року на електронній платформі закупівель ЄБРР (ЕСЕРР) було здійснено розкриття пропозицій учасників тендеру із визначення підрядника з будівництва нової тролейбусної лінії на мікрорайон Мальованка», - йдеться у повідомленні.

До участі в тендері свої пропозиції надали наступні компанії: ПП «РЕМВОДПЛАСТ ПЛЮС», Консорціум у складі ТОВ «Коменергосервіс» і ТОВ «Електротрансбуд».

«Наразі група з реалізації проєкту спільно з консультантами проводять оцінку тендерних пропозицій», - повідомили в міській раді.

Окрім того, зазначає пресслужба мерії, Європейським банком реконструкції та розвитку місту Житомиру в особі КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» надано додаткову грантову підтримку в розмірі 150 тис. євро для впровадження проєкту корпоративного розвитку, який спрямований на підвищення ефективності діяльності комунального підприємства.

«В рамках проєкту корпоративного розвитку будуть опрацьовані рішення щодо підвищення фінансової спроможності комунального підприємства, оптимізації виробничих процесів та впровадження заходів з реформування транспортної мережі з метою ефективного використання рухомого складу комунального електротранспорту», - повідомили в міській раді.

Нагадаємо, в лютому 2020 міська комісія з безпеки дорожнього руху активно обговорювала проєкт будівництва нової тролейбусної лінії на Мальованку, а саме за якою схемою рухатимуться тролейбуси. Тоді у коментарі Житомир.info начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний розповів, що старт реалізації проєкту залежить від тендеру, який проводитиметься на міжнародній електронній платформі ЄБРР. За його словами, визначення переможця торгів має зайняти щонайменше 2-3 місяці від оголошення закупівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2019 у Житомирі уклали грантову угоду з ЄБРР на 2 млн євро, за які побудують тролейбусну лінію на Мальованку. Одразу потому в Житомирі розпочали роботу над проєктом нової тролейбусної лінії і планували обговорити маршрут з мешканцями мікрорайону Мальованка. У жовтні 2019 Житомирське ТТУ оголосило тендер на виготовлення проєкту будівництва тролейбусної лінії на Мальованку за 600 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбусна лінія Мальованка будівництво ЄБРР  
Матеріали по темі