Місто

Коли на вулиці Михайлівський у Житомирі знімуть «літній» варіант парасольок та куди їх подінуть

21 October 2020, 16:46

Традиційно перед зимовим періодом на вулиці Михайлівській у Житомирі замінюють кольорові парасольки на парасольки з ілюмінацією. Цього року літній варіант планують знімати на початку листопада.

Про це Житомир.info 21 жовтня розповів директор КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта.

Також він розповів про подальшу долю різнокольорових парасольок. За його словами, вони придатні лише на один сезон, тому їх утилізують.

«Поки дати не визначено, але це буде у наступному місяці. На превеликий жаль, надалі ці парасольки не придатні до використання. Фактори впливу на них – дощ та сонце, через них вони стають непридатні до використання. Річ у тому, що пошкоджується сама тканина, тобто вона настільки вигорає, що коли їх збирають, вони рвуться. Вартість однієї парасольки складає приблизно 127 грн, вартість цієї закупівлі складала приблизно 26 тис. 700 грн», – говорить директор КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта.


Нагадаємо, у 2020 році «літні» кольорові парасольки на Михайлівській у Житомирі розвішували 10 червня.

Як повідомляв Житомир.info, 12 грудня 2018 року на Михайлівській у Житомирі закінчували монтувати декоративні парасольки з під світкою. Всього для міста тоді закупили 32 парасолі: 30 повісили, ще 2 – були резервними. Їх вартість становила 192 тисячі гривень. Парасольки придбали у місцевого підприємця. 3 грудня 2018 р. КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» уклало договір з постачальником – ФОП Гуцало Олександром Петровичем. За цим договором підприємець надав «32 декоративні вироби - парасольки до новорічних свят», за ціною 6 тис. грн за штуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парасолька Михайлівська "Зеленбуд"  
Матеріали по темі