Місто

​У центрі Житомира обвалилось оздоблення фасаду дореволюційної будівлі: уламки впали на тротуар

5 January 2021, 12:56

У Житомирі обвалюється фасад старої будівлі по вулиці Велика Бердичівська, 9. Триповерховий будинок знаходиться в людному місці, а на тротуар час від часу падають уламки оздоблення.

У соцмережі житомиряни діляться свіжими фотографіями, на яких видно облуплену стіну на рівні третього та горішнього поверхів і тротуар, встелений чималими уламками штукатурки.

Зазначимо, що триповерховий будинок на Великій Бердичівській збудований до 1917 року. В одному з приміщень на першому поверсі наразі діє кав’ярня з мініпекарнею, в інших орендованих приміщеннях знаходяться офіси та майстерні, на деяких дверях є оголошення про здачу в оренду.

Нагадаємо, у 2014 міська влада збиралася продати на аукціоні нежитлові приміщення третього поверху будинку на Великій Бердичівській, 9, загальною площею 212,1 кв. м. В оголошенні зазначалось, що об’єкт приватизації розташований в центральній частині міста і знаходиться в задовільному стані.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2014 року, напередодні Дня міста, на фасаді будинку №9 по Великій Бердичівській з’явився малюнок місцевого художника Діми Краба «Житомир в орнаменті».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Велика Бердичівська 9 фасад оздоблення обвал  
Матеріали по темі