Події

На вулиці Князів Острозьких у Житомирі патрульні затримали чоловіка, який вдарив ножем товариша

25 January 2021, 10:27

Вночі 23 січня на вулиці Князів Острозьких у Житомирі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який під час спільного чаркування наніс ножове поранення іншому громадянину.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«23 січня, близько 1-ї години ночі, інспектори патрульної поліції отримали повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Князів Острозьких перебуває громадянин з ножовим пораненням ноги», – йдеться у повідомленні.

Патрульні оперативно прибули на місце виклику спільно з поліцейськими роти поліції особливого призначення, де виявили невідомого громадянина з пораненням стегна.

Свідки повідомили поліцейським, з якого під'їзду вийшов чоловік, а також на якому поверсі він перебував.

Патрульні поліцейські знайшли квартиру в якій, імовірно, стався конфлікт, та, увійшовши до помешкання, виявили на кухні двох чоловіків, що перебували в стані сп'яніння. Коли ж патрульні поспілкувались з громадянами, то з'ясували, що між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого один з них наніс потерпілому ножове поранення в область стегна.

Патрульні поліцейські затримали громадянина до прибуття на місце події слідчих та передали їм чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 6 січня 2021 року в Житомирі у ході конфлікту в дворі багатоповерхівки від ножового поранення загинув 26-річнийжитомирянин. 9 січня підозрюваного знайшли повішеним неподалік с. Високої Печі Житомирського району. З’ясувалося, що молоді чоловіки поконфліктували через жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення ГУНП поліція ніж конфлікт сварка  
Матеріали по темі