Події

В центрі Житомира автомобіль в’їхав у дерево, медики надають допомогу водію (оновлено)

1 February 2021, 12:03

В центрі Житомира 1 лютого автомобіль в’їхав у дерево, медики «швидкої допомоги» реанімують водія.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 11:30 на відрізку вулиці Велика Бердичівська, між Театральною та майданом Соборним.

За словами очевидців, автомобіль Skoda Superb врізався в дерево, бо водію стало зле, медики намагаються реанімувати чоловіка.

Інформацію про ДТП підтвердили в управлінні патрульної поліції області.

«Водію автомобіля Skoda стало зле за кермом і автомобіль в'їхав у дерево. У салоні була пасажирка, зараз вона в шоковому стані, а водія реанімують медики. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції. Подробиці ДТП надамо пізніше», - зазначила пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

О 12:20 в патрульній поліції повідомили, що чоловіка врятувати не вдалося. За попередньою інформацією, у водія 1954 р.н. обірвався тромб. Під час руху йому стало зле і для уникнення ДТП чоловік скерував автівку на тротуар.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 28 січня 2021 року на вулиці Київській в Житомирі сталася ДТП за участю мінівена і тролейбуса: біля автовокзалу автомобіль Volkswagen не пропустив електротранспорт, в результаті зіткнення травмувалася пасажирка мінівена.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП вул.Велика Бердичівська патрульні "швидка допомога" 
Матеріали по темі