Місто

В Житомирі планують вшанувати учасників бойових дій на території інших держав традиційною ходою

12 February 2021, 10:20

У Житомирі в 2021 році урочиста хода та мітинг, присвячений 32-й річниці виведення військ з Афганістану та Дню учасників бойових дій на території інших держав, пройде 15 лютого.

Про це 12 лютого повідомила пресслужба міської ради.

План заходів:

12:50Створення колони з учасниками за Будинком правосуддя;

12:55–13:15 год. – проходження колони;

13:15мітинг за участі представників влади області та міста, духовенства, громадських організацій, спілки ветеранів афганської війни, громадськості. Покладання гірлянди слави та квітів до пам’ятного знаку «Братам, загиблим в Афгані».

Пресслужба Житомирської ОДА 11 лютого також повідомляла про заплановані на 15 лютого заходи, але вказувала час трохи інший.

Скріншот з сайту облдержадміністрації

ОДА також звертає увагу охочих взяти участь у заходах, що з 25 січня діють карантинні обмеження, які діяли до початку посиленого карантину, і просить використовувати захисні маски та тримати соціальну дистанцію.

Нагадаємо, 11 лютого мер Житомира Сергій Сухомлин зустрівся з представниками організацій учасників афганської війни та інших локальних війн і отримав від Української Спілки ветеранів Афганістану медаль «За заслуги» I ступеня.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2019 року кілька сотень людей із квітами в руках пройшли ходою центральною вулицею Житомира від майдану Соборного до пам’ятника «Чорний тюльпан» на Новому бульварі у день 30-ї річниці виведення військ з Афганістану. 15 лютого 2020 року проходили урочистості з нагоди відзначення 31-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, зокрема – була хода від Будинку правосуддя до пам'ятного знаку «‎Чорний тюльпан»‎ на Новому бульварі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хода афганці Афганістан  
Матеріали по темі