Події

У Бердичеві викрили незаконний гральний заклад, вилучили 15 комплектів комп’ютерної техніки і гроші

19 February 2021, 14:29

У місті Бердичів Житомирської області 18 лютого правоохоронці викрили незаконний гральний заклад.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом організації та функціонування закладу для надання доступу до азартних ігор чи лотерей, які проводяться в мережі Інтернет (за ч.2 ст.203-2 КК України)», – йдеться у повідомленні.

У ході досудового розслідування було встановлено, що у нежитловому приміщенні у центрі міста Бердичева, на вулиці Житомирській, незаконно функціонує заборонений законом гральний заклад. 18 лютого 2021 року в гральному закладі працівники Управління Служби безпеки в області провели санкціонований обшук.

Під час обшуку виявили 15 комплектів ком’ютерної техніки зі встановленим програмним забезпеченням, систему відеонагляду, грошові кошти, отримані від продажу доступу до азартних ігор.

Техніку, гроші та інші предмети злочинної діяльності вилучили, готується клопотання до суду щодо накладення арешту на вилучене майно.

Досудове розслідування, яке проводить слідчий відділ УСБУ в області, триває, встановлюються обставини та особи, причетні до організації функціонування незаконного грального закладу.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого 2021 року пресслужба Житомирської обласної прокуратури інформувала про вирок 31-річному жителю Коростеня, який організував роботу чотирьох гральних закладів. Чоловіку присудили покарання у виді штрафу у 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто у 170 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад гральний бізнес азартні ігри обшук Бердичів  
Матеріали по темі