Місто

У Житомирі на вулиці Східній витягали загрузлий Opel, водійка якого скерувала автівку в сніг, щоб не збити собаку

21 February 2021, 11:08

У Житомирі, на вулиці Східній, водійка, щоб уникнути зіткнення із собакою, яка раптово вискочила на проїжджу частину, в'їхала в сніг, який лежав обабіч дороги.

Про це 20 лютого повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Автомобіль застряг та виїхати не міг. Патрульні допомогли жінці – зупинили авто, яке проїжджало повз, та, за допомогою тросу, витягнули транспортний засіб», - йдеться у повідомленні.

Крім того, жінка, яка їхала зі столиці до міста Житомира автодорогою Київ – Чоп, загрузла у сніговій пастці.

«Патрульні поліцейські, під час патрулювання цього відрізку дороги, побачили ситуацію та одразу допомогли водійці звільнити її транспортний засіб. Після допомоги патрульних, жінка поїхала запланованим маршрутом», - інформує патрульна поліція.

Нагадаємо, 19 лютого рятувальники вивільнили із снігових заметів дві «карети» швидкої допомоги – у Житомирі та Малині. 20 лютого бійці ДСНС тричі надавали допомогу водіям транспортних засобів, зокрема, у Житомирі буксирували газовоз, який застряг в сніговому переметі та перекрив рух транспорту.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2021 року для розчищення від снігу вулиць Житомира комунальні підприємства залучали техніку приватних фірм і вже заплатили за це майже пів мільйона гривень. Упродовж вихідних, 20 та 21 лютого 2021 року, синоптики обіцяли житомирянам мінливу погоду з нічними морозами та потеплінням вдень – до 2-5 градусів тепла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні сніг  
Матеріали по темі