Місто

ЖК «Grand City Dombrovskyi»: про темпи будівництва не варто говорити – їх треба бачити

1 March 2021, 11:14

Про темпи будівництва житлового кварталу «Grand City Dombrovskyi» не варто говорити, а варто бачити. Рівно 2 роки тому розпочато будівництво, а сьогодні побудовано та здано в експлуатацію 1-й будинок – 1-3 секції, в 2-му будинку повністю збудовано 4-5 секції та ведеться будівництво 6-7 секції, а в березні 2021 року розпочнеться будівництво та продаж довгоочікуваної 12 секції – це найвища секція комплексу, яка матиме 14 поверхів з індивідуальним газовим опаленням, оснащена двома ліфтами та з дитячим садочком на 1-му поверсі. Сьогодні вже відкрито бронювання квартир, з можливістю першочергового придбання.

В загальному площа проєкту – 5,2 га, збудується понад 65 000 м2. Територія комплексу буде упорядкована, закрита для сторонніх людей і транспортних засобів з мініфутбольним полем, тенісним кортом та дитячими ігровими майданчиками. В комплексі «Grand City Dombrovskyi», крім житла, планується будівництво дитячого садка та приміщень для різних комерційних об’єктів: кафе, магазини, аптека, що дозволить майбутнім мешканцям не відчувати ніякого побутового дискомфорту. Район комплексу має чудову транспортну розв’язку, що дозволить майбутнім мешканцям швидко і зручно дістатися додому або в потрібний район міста.


Хочемо звернути увагу на те, що наразі забудовником підведено ВСІ КОМУНІКАЦІЇ (електрика, газ, водопостачання, водовідведення) на ВСІ 15 СЕКЦІЙ, а це є вагомим аргументом, що всі секції та безпосередньо квартал в цілому буде зданий в зазначені строки.

Реалізовані та здані в експлуатацію проєкти компанії – ЖК «Полісся» та ЖК «Перлини Корбутівки» – створюють тільки позитивну репутацію. Зараз забудовником активно ведеться будівництво ЖК «Grand City Dombrovskyi» та завершується будівництво ЖК «Мистецькі ворота».

ЖК «Grand City Dombrovskyi» – ідеальне місце для комфортного життя та надійне місце для розміщення інвестицій!

Адреса центру продажу: вул. Домбровського, 3, парковка ТЦ «Дастор», телефонуйте за номером (097) 330 20 40.

«Grand City Домбровський» – місце, де хочеться жити.

https://grandcity.zt.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі