Події

Невідомий повідомив поліції про замінування податкової інспекції в Житомирі, з будівлі евакуювали близько 200 людей

15 March 2021, 09:56

15 березня уранці на спецлінію «102» надійшло телефонне повідомлення про замінування адміністративного приміщення. Поліцейські працюють на місці події: провели евакуацію людей з будівлі, а фахівці вибухотехнічної служби поліції проводять огляд щодо наявності небезпечних предметів.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення надійшло телефоном на спецлінію «102» близько 07:57 від чоловіка, який не назвався. На місце події виїхали та працюють слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського районного управління поліції, працівники вибухотехнічної служби, кінологи зі службовими собаками, патрульні та інші підрозділи поліції», – йдеться у повідомленні.

Забезпечується безпека людей та перевіряється інформація щодо можливого замінування приміщення, з якого евакуйовано близько 200 людей.

Тимчасово обмежено рух транспорту по вулиці Юрія Тютюнника.

Водночас поліцейські працюють над встановленням автора дзвінка.

Нагадаємо, в липні 2020 року Уряд підтримав розроблений МВС законопроєкт щодо посилення відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Верховна рада 4 листопада ухвалила проєкт закону про внесення змін до статті 259 Кримінального кодексу України в першому читанні.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирській області правоохоронці в 2019 році перевіряли кілька десятків повідомлень про замінування, більшість із них надійшли на електронну пошту й стосувалися обласного центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування податкова податкова інспекція  
Матеріали по темі