Місто

​Фахівці житомирської компанії «Інтердизайн» розповіли про секрети перепланування квартири

25 March 2021, 09:30

Зручна та простора кухня-студія, вітальня з каміном, гардеробна, велика ванна кімната, наповнена природнім світлом дитяча, затишна спальня і балкон, як простір для відпочинку - такий вигляд може мати оселя вашої мрії і саме такою її допоможуть зробити фахівці компанії“Інтердизайн”, здійснивши перепланування. І не важливо чи це квартира в новобудові, вторинне житло чи дім, головне - бажання замовника і знання та досвід професіоналів.

Перепланування приміщення це дуже важливий етап ремонту, він вимагає не лише знань, а й практичного досвіду. Фахівці компанії “Інтердизайн” виконують комплексні роботи, а саме перепланування “під ключ”. Дизайнери та архітектори, окрім проєктування, беруть активну участь у реалізації об'єктів. Для розробки перепланування професійні дизайнери компанії “Інтердизайн” разом із замовником складають технічне завдання. Це ряд питань про кількість членів сім'ї, вподобання, хобі та інші особливості. На основі отриманих відповідей дизайнер формує та розглядає різні можливі варіанти для конкретної родини та пропонує лише найкращі та оптимальні варіанти, які відповідатимуть вимогам та законам.

Для задоволення потреб конкретної сім'ї потрібно робити перепланування, адже забудовники будують квартири для середньостатистичної сім'ї. При плануванні не можливо врахувати побажання, захоплення, спосіб життя та склад кожної окремої родини. Якщо ви вирішили самостійно здійснити перепланування квартири, в першу чергу дізнайтесь, що дозволено, а що заборонено для вашого типу приміщення. Почитайте закони, перегляньте відео на цю тему. Я маю чітке переконання та слідую цьому правилу у своїй практиці: перепланування повинне бути законним. Я не поділяю думку деяких дизайнерів щодо порушення закону та перекладання відповідальності на замовника”, – каже Людмила Бойко, арт-директор компанії “Інтердизайн”.

Поради фахівців щодо перепланування помешкання дивіться у відео

Завжди краще замовити перепланування разом з дизайн-проектом тоді можна точно все прорахувати і підлаштувати під потреби замовника.

Робота над переплануванням це плідна співпраця господарів та дизайнера. Дизайнер з своїми знаннями норм, стандартів, накопиченим досвідом, а клієнт зі своїми звичками, побажаннями та потребами.

Економте час і довіряйте професіоналам.

Компанія “Інтердизайн” знаходиться на Київській, 87 у Житомирі

Контактний номер телефону - 098 410 8888, interdesign.com.ua

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Інтердизайн ремонт перепланування дизайн  
Матеріали по темі