Події

​У Житомирі суперечка між чоловіками закінчилась різаниною: поранення отримав 24-річний киянин

29 March 2021, 15:13

Вночі 28 березня житель Житомирського району в ході суперечки поранив ножем киянина, чоловіка прооперували, наразі його життю загрози немає. Триває досудове розслідування.

Про це 29 березня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Уночі 28 березня до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про доставлення до лікарні 24-річного жителя м. Києва з ножовими пораненнями, у тому числі з ушкодженням органів черевної порожнини. Чоловіка терміново прооперували. Оперативники карного розшуку Житомирського РУ поліції провели низку розшукових заходів і встановили, що до завдання поранень потерпілому може бути причетний 34-річний житель смт Озерного. Поліцейські встановили, що чоловіки разом чаркували в м. Житомирі, у квартирі спільного знайомого, до якого напередодні приїхав поранений. Згодом між гостями виникла суперечка, у результаті якої житель столиці отримав ножові поранення.

Відтак причетного до правопорушення чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу», – йдеться у повідомленні.

Відповідно до ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України таке протиправне діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 21 березня у Бердичеві бійка між двома компаніями завершилася ножовим пораненням 25-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення ніж суперечка поліція  
Матеріали по темі