Місто

​У перший тиждень квітня в Житомирі прогнозують мокрий сніг та нічні морози

5 April 2021, 14:18

Упродовж першого робочого тижня квітня, з 5 по 9 квітня у Житомирі прогнозують дощ з мокрим снігом.

Про це 5 квітня Житомир.info повідомили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

Прогноз погоди

У вівторок, 6 квітня, у Житомирі буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень спостерігатиметься невеликий дощ з переходом у мокрий сніг. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-2 градуси тепла, вдень 6-8 градусів тепла.

У середу, 7 квітня, буде хмарно. Вночі йтиме мокрий сніг, місцями спостерігатиметься налипання мокрого снігу. Вдень також дощитиме, подекуди з мокрим снігом. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень від 2 до 7 градусів тепла.

У четвер, 8 квітня, у Житомирі хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг, вдень – невеликий дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень від 4 до 9 градусів морозу.

У п’ятницю, 9 квітня, без істотних опадів. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень від 5 до 10 градусів тепла.

Надалі, за прогнозами синоптиків, у Житомирі поступового теплішатиме.

Нагадаємо, у Житомирі вже зацвіли перші весняні квіти: підсніжники, нарциси, крокуси. Фоторепортаж дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, синоптики попереджали, що вже у перші вихідні квітня у Житомирській області буде до 2 º морозу вночі та 5-10º тепла вдень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода весна квітень сніг мороз  
Матеріали по темі