Місто

На тендер з видалення дерев на кладовищах Житомира надійшло 7 пропозицій: ціна впала втричі

21 April 2021, 10:05

Комунальне підприємство «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Житомирської міської ради 20 квітня уклало угоду з ФОП Паліш Дмитро Володимирович на послуги з видалення дерев на території кладовищ Житомира вартістю 355 тис. грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами договору, підприємець має до кінця 2021 року видалити на кладовищах міста 310 дерев, які знаходяться в незадовільному, сухостійкому та фаутному стані. Вартість видалення одного дерева коливається від 600 грн до 4000 грн в залежності від діаметра стовбура.

Договір діє до кінця року, роботи будуть проводитися за заявкою замовника.

Очікувана вартість закупівлі становила - 1,2 млн грн. На тендер було подано сім пропозицій. За результатами аукціону ціна угоди стала нижча очікуваної вартості на 70%.

Паліш Дмитро Володимирович зареєстрований як ФОП 19 лютого 2021 року в селі Глибочиця, що під Житомиром. Спеціалізується підприємець на надані ландшафтних послуг. Це перша перемога підприємця у державних закупівлях.

Зазначимо, що минулого 2020 року КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» на початку березня уклав угоду з ФОП Стройвансом Сергієм Михайловичем на видалення на трьох кладовищах 30 дерев та кронування трьох дерев. Загальна вартість договору склала - 101,5 тис. грн.

Нагадаємо, наприкінці липня 2020 року у Житомирі комунальники зрізали аварійні дерева та викошували доріжки на Смолянському кладовищі.

Як повідомляв Житомир.info, влітку 2018 житомиряни скаржились на зрізані акації на Смолянському цивільному кладовищі, які деякий час лежали на могилах. Тоді комунальники пообіцяли усе прибрати.

Про історію одного з найстаріших кладовищ Житомира читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кладовище Спецкомбінат видалення дерев тендер  
Матеріали по темі