Місто

Міська комісія ТЕБ і НС хоче, аби в Житомирі встановили «помаранчевий» рівень епіднебезпеки, роботу літніх майданчиків дозволили з 24 квітня

22 April 2021, 11:52

На території житомирської громади хочуть встановити «помаранчевий» рівень епіднебезпеки: враховуючи зменшення кількості хворих на COVID-19, Міська комісія з питань ТЕБ і НС 22 квітня прийняла рішення звернутися до обласної щодо перегляду зональності.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Звернутися до голови обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки на надзвичайних ситуацій з проханням внести на розгляд Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій питання про встановлення «помаранчевого» рівня епіднебезпеки», – йдеться в документі.

Суб’єктам господарювання, яким погоджено розміщення облаштованих майданчиків на території, прилеглій до підприємств ресторанного господарства, дозволили здійснювати діяльність в межах літніх майданчиків з 24 квітня.

Прийнятим рішенням також дозволили проводити індивідуальні заняття у спортзалах за умови дотримання встановлених протиепідемічних норм.

Нагадаємо, Житомирський виконком погодив в обласному центрі сезонну торгівлю на період з 15 квітня по 15 листопада морозивом, квасом та безалкогольними напоями: рішення ухвалили на засіданні 7 квітня 2021 року.

21 квітня виконавчий комітет Житомирської міської ради погодив розміщення ще 19 облаштованих відкритих майданчиків на території, прилеглій до підприємств ресторанного господарства стаціонарної мережі, на території міста.

Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 19 квітня 2021 року перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко зауважила, що динаміка захворюваності на COVID-19 в області поліпшується, тож можна очікувати, що регіон незабаром вийде з червоної зони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: літній майданчик кафе ТЕБ та НС червона зона «помаранчевий» рівень епіднебезпеки карантин коронавірус COVID-19  
Матеріали по темі