Місто

​Тендер на реставрацію старого корпусу гуманітарної гімназії №23 за 28,2 млн грн виграла фірма з Житомира, дешевші пропозиції відхилили

13 May 2021, 14:28

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради має намір укласти угоду з ТОВ «АртХаус» вартістю 28,2 млн грн на ремонтно-реставраційні роботи будинку школи (літера «А-ІІ») гуманітарної гімназії № 23 ім. М.Й. Очерета.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 1 квітня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації відремонтувати гімназію №23, що розташована в Житомирі по вулиці Б. Лятошинського, 14, підрядник має до 1 серпня 2022 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У технічному завданні вказано, що переможець торгів має розібрати надземні частини одно- і двоповерхових цегляних будівель без збереження придатних матеріалів та провести будівельні роботи. Також підрядник має провести роботи на горищі, встановити двері та вікна, облаштувати вентиляцію, внутрішній водопровід, внутрішню каналізацію, провести кабельне телебачення, провести благоустрій та озеленити територію.

Очікувана вартість робіт становила 30,6 млн грн. Участь у торгах взяло п’ять фірм:

  • ТОВ «ФПК-Портал-Буд» з пропозицією у 26,2 млн грн;
  • ТОВ «Будівельна індустрія Стройцентр» з пропозицією у 27,3 млн грн;
  • ТОВ «АртХаус» з пропозицією у 28,2 млн грн;
  • ТОВ будівельна компанія «Вся Україна» з пропозицією у 30,1 млн грн;
  • ТОВ «Еко-Дім» з пропозицією у 30,5 млн грн.

Загалом пропозиція ТОВ «АртХаус» була не найвигіднішою, однак замовник відхилив дві дешевші пропозиції.

Пропозицію «ФПК-Портал-Буд» замовник тендеру відхилив, зокрема через відсутність дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме на монтаж, демонтаж та капітальний ремонт будинків, споруд, а також відновлення та зміцнення їх аварійних частин і тд.

Пропозицію ТОВ «Будівельна індустрія Стройцентр» відхилили через відсутність у тендерній пропозиції зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва, локального кошторису на будівельні роботи, підсумкової відомості ресурсів до локальних кошторисів або на будову.

5 травня Управління капітального будівництва Житомирської міської ради опублікувало повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ «АртХаус».

ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель, статутний капітал - 35 тис. грн. Власниками фірми є Бобло Петро Іванович, а керівником - Герасимчук Василь Васильович.

Нагадаємо, 7 лютого 2020 року на сесії міської ради вирішили почати реконструкцію старого корпусу гуманітарної гімназії №23 – виділили 100 тис. грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації та визначили орієнтовний обсяг фінансування капітального ремонту перекриття будівлі старого корпусу міської гуманітарної гімназії №23 ім.М.Й.Очерета на вул. Лятошинського, 14 в сумі 1 млн 684 тис. грн. Для початку ремонту перекриття будівлі старого корпусу гімназії №23 збиралися виділити 1,5 млн грн.

На початку березня 2021 року депутати Житомирської міськради провели виїзне засідання гуманітарної комісії в гуманітарній гімназії №23.

1 квітня управління капітального будівництва Житомирської міськради оголосило тендер на ремонтно-реставраційні роботи в одному з корпусів гуманітарної гімназії №23, очікувалось, що вартість робіт складе до 30,6 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 24 січня 2019 року в Житомирській міській гуманітарній гімназії №23 імені М.Очерета в одному з класів обвалилася стеля. 7 лютого мер створив робочу групу, яка підтримала пропозицію будівництва нового корпусу для гімназії № 23. 30 липня того ж року мер Сергій Сухомлин висловлював сподівання, що роботи по будівництву нового корпусу гімназії №23 почнуться в другій половині вересня, а вже у вересні на сесії міської ради депутати затвердили суму, необхідну на будівництво нового навчального корпусу гімназії №23 (в т.ч. виготовлення ПКД) – 103 млн 323 тис. 412 грн. Перемогу на аукціоні з будівництва нового корпусу гімназії №23 тоді отримало «Фаворит ОПТ», однак тендер 13 грудня 2019 року скасували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія №23 гуманітарна гімназія реконструкція ремонт будівництво тендер УКБ АртХаус  
Матеріали по темі